Laminaat, een onderhoudsvriendelijke vloer.


Laminaat is een kunststof vloer die vooral een stuk voordeliger is dan een houten vloer. Naast de vele uitvoeringen die niet van echt hout te onderscheiden zijn, is laminaat ook verkrijgbaar als gladde en glanzende vloer in allerlei kleuren en patronen én in verschillende strookbreedtes en houtstructuren. Zo kun je een laminaatvloer samenstellen die precies bij jouw woonwensen past. In onze collectie laminaat vind je onder andere laminaatvloeren van ons eigen private label, NL Label. Kom naar Woondecor Gouda, jouw binnenhuisadviseur in de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen, om je te laten adviseren over de geschikte vloer voor jouw woning.

Voordelen en nadelen van laminaat.

 • +

  laminaat is onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en kan tegen een stootje

 • +

  de nieuwste laminaatvloeren zijn nauwelijks van echt te onderscheiden

 • +

  kliklaminaat kun je meeverhuizen

 • +

  een laminaatvloer is voordeliger ten opzichte van een houten vloer

 • +

  laminaat is kleurvast, de vloer verkleurt niet in de zon

 • +

  laminaatvloeren zijn leverbaar in veel kleuren, breedtes en motieven

 • -

  krassen en beschadigingen aan de vloer zijn niet gemakkelijk te repareren

 • -

  laminaat is niet geluiddempend, maar een goede ondervloer kan contact- en reflectiegeluid wel reduceren

 • -

  niet elk laminaat is geschikt voor vloerverwarming

 • -

  laminaat is minder duurzaam dan een houten vloer

ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

 • Een houten of stenen vloer maar dan zonder de nadelen

  Een laminaatvloer is zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en zonlicht, Perfect te combineren met heel veel interieurideeën voor jouw woonkamer, slaapkamer, hal of keuken. En makkelijk... mee te verhuizen, omdat je een laminaatvloer zwevend legt.
  Een laminaatvloer is zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en zonlicht, Perfect te combineren met heel veel interieurideeën voor jouw woonkamer, slaapkamer, hal of keuken. En makkelijk... mee te verhuizen, omdat je een laminaatvloer zwevend legt.
  Lees meer
 • Het nieuwe laminaat is nauwelijks van echt te onderscheiden

  Door gepatenteerde druktechnieken hebben al onze laminaat vloeren een natuurlijk reliëf en worden terugkerende patronen voorkomen. Daarbij voelt de vloer ook nog eens heel natuurlijk aan.
 • Laminaat kan tegen een stootje en is meeverhuisbaar

  Op een laminaatvloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Geen probleem dus in de keuken. En wil je de vloer meeverhuizen? Dan klik je het laminaat er zo weer uit.
 • Elke laminaatvloer is leverbaar in vele dessins en kleuren

  Oneindig veel kleuren en motieven maken dat er voor jou altijd een juiste keuze in onze collectie te vinden is. Lastig kiezen? Wij adviseren je graag!

De beste collectie laminaat vloerenin de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen vind je bij Woondecor Gouda.

Graag adviseren de gediplomeerde laminaat vloeren specialisten van Woondecor Gouda jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze woonwinkel of maak een afspraak voor een goed advies.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend productadvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.

onze merken.