Woondecor Gouda, ook voor uw projectinrichtingen


Woondecor Gouda is de grootste parket, tapis en houten vloeren specialist voor de regio Gouda, Moordrecht, Reeuwijk en Waddinxveen. Wij werken enkel met de betere merken als Inpa, Van Kesteren, Albers parket, Hollandse vloeren, Ambiant en Lieverdink.

Massieve houten vloeren behandeld of onbehandeld, gerookt, verouderd, geolied... Kom naar Woondecor Gouda en bekijk onze uitgebreide collectie prachtige houten vloeren.

Omdat een interieur meer is dan de keuze voor parket, tapis of houten vloeren, biedt Woondecor Gouda een gratis service aan iedere inwoner voor de regio Gouda, Moordrecht, Reeuwijk en Waddinxveen in de vorm van 1 uur gratis interieuradvies aan huis. Aan de hand van de stalen van de diverse houten vloeren worden de kleuren en materialen van wand, raam en meubelen en op de woonstijl afgestemd. Het gemak, de kwaliteit en de service die u van een binnenhuisadviseur mag verwachten

Omdat Woondecor Gouda het kwaliteitskeurmerk ‘de echte binnenhuisadviseur’ mag voeren, bent u verzekerd van een eerlijk en goed advies, gebaseerd op uitgebreide collecties en uitstekende productkennis. Wij werken dan ook samen met de beste merken vloeren (tapijt, pvc, vinyl, marmoleum, laminaat, parket, tapis, houten vloeren), vloerkleden, karpetten, gordijnen, raamdecoratie, binnenzonwering en verf.

Woondecor Gouda heeft eigen stoffeerders in dienst die hun vak verstaan en zorgen voor vakwerk en een prachtige houten vloer die jarenlang meegaat.