Sluiten

Stalen deuren in de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen

Woondecor Gouda is de stalendeurenspecialist

Woondecor Gouda is de erkende interieurspecialist in stalen deuren in de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen. Woondecor Gouda biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van stalen deuren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige adviseurs in huis die helpen bij het realiseren van de beste keuze als je op zoek bent naar de mogelijkheden van stalen deuren. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Er is heel veel mogelijk met stalen deuren dus kom vooral langs om de veelzijdigheid te ervaren!

Op zoek naar de mogelijkheden van stalen deuren?

Er valt heel wat te kiezen bij Woondecor Gouda

Bekijk de vele mogelijkheden van stalen deuren. Woondecor Gouda biedt jou de meest uitgebreide collecties stalen deuren in de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen.

  • Vederlichte bediening

    Ondanks dat de naam anders doet vermoeden zijn stalen deuren ontzettend makkelijk te bedienen. Door het gebruik van speciaal materiaal voor het deurframe is een stalen deur vederlicht in de bediening, je zult dus geen moeite hebben met het openen en sluiten van de deur.

  • Innovatieve scharnieren

    Een stalen deur is in bijna elke woonsituatie te plaatsen. De deuren zijn voorzien van een speciaal scharniersysteem zonder inbouwdelen in de vloer. De deur kan in beide richtingen geopend worden, al kun je er ook voor kiezen om dit te beperken tot één richting..

  • Een unieke keuze

    Met een stalen deur kies je hoe dan ook voor een unieke concept in huis. Door de handige scharnierbediening kun je ook in ruimtes waar een deur minder praktisch is kiezen voor een manier om een kamer af te sluiten. Met een stalen deur in huis kies je daarnaast ook voor een eigentijdse uitstraling die de aandacht trekt!

Onze stalendeurenadviseur helpt graag bij het maken van de juiste keuze.

Bart
Interieuradviseur bij klanten thuis

Daarom werkt Woondecor Gouda graag met de betere merken


Adres

Lange Tiendeweg 80-84
2801 KK Gouda

Contact

0182-583011
 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
19:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Elke donderdag koopavond en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.

2e feestdagen, bid- en dankdagen gesloten. Tijdens schoolvakanties zijn wij 's maandags en koopavond gesloten.