Sluiten

Als dé interieurspecialist in de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen, heeft Woondecor Gouda jou veel te bieden...

Elke dag genieten wij van ons vak! Klanten inspireren én helpen in het maken van de juiste keuze uit het immens grote aanbod van alles wat voor vloer, wand en raam te koop is. En dan vervolgens alles tot in de puntjes regelen en opleveren. Doen waar je voor staat, waarmaken wat je belooft, dat is ons met de paplepel ingegoten en dat heeft ons al die jaren doen groeien tot de interieurspeciaalzaak voor vloer, wand en raam die we nu mogen zijn.

Bij ons worden met jou en voor jou woonstijlen gecreëerd, dromen verwezenlijkt, keuzes gemaakt, werk en zorgen uit handen genomen én geld bespaard. En wat service betreft gaan we elke dag heel ver, maar zoeken het bij voorkeur dichtbij; een groot deel van onze klanten komt uit de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen. Uiteraard werken wij ook landelijk maar de focus op onze eigen regio biedt jou en ons duidelijke voordelen. Wij schetsen ze graag in een persoonlijke kennismaking, bij ons in de winkel of bij jou thuis? Als je vooraf een afspraak maakt, nemen wij graag alle tijd voor je!

De zekerheden van Woondecor Gouda?

Belofte maakt schuld en wij beloven je dit:

 • Professioneel advies

  Als Binnenhuisadviseur denken we met je mee. We weten wat er te koop is, maar ook hoe het zich in de praktijk houdt. Makkelijker, beter, voordeliger, mooier... we adviseren graag wat in jouw situatie het beste is. Dat is het advies waar je wat aan hebt!

 • Goed inmeten

  Vooraf opmeten, achteraf alles checken. Een bijzondere afwerking. Een extra kussentje in dezelfde stof. Jouw zonwering strak gemonteerd of jouw vloer perfect gelegd. Een kamer uit- of inruimen. Het kan allemaal. En natuurlijk laten we je huis altijd keurig achter.

 • Uitgebreide garanties

  A-merk kwaliteit én goed geschoolde binnenhuisadviseurs en stoffeerders zorgen ervoor dat je jarenlang van jouw aanschaf kunt genieten. Dat krijg je van ons zwart op wit. En mocht er onverhoopt door een ongelukje iets moeten worden hersteld, dan helpen we je vanzelfsprekend ook.

 • Een eerlijke prijs

  Vooraf weten waar je aan toe bent, dat is wel zo fijn! Dus krijg je van ons een heldere offerte, waarin alles is meegenomen. En de prijs? Die is altijd scherp. Dankzij het gezamenlijk scherp inkopen van de Binnenhuisadviseurs en ons voordelige huismerk NL Label.

 • Daarom een vakman

  Of het nu om behangen, het bekleden van een lastige trap of het leggen van een fantastische vloer gaat: het ziet er na afloop allemaal even onberispelijk uit. Daarom werken wij met ervaren vakmensen, die oog hebben voor de puntjes op de i en de service die daar bij hoort.

Neem contact met ons op

Arjan / Marco
Interieuradviseurs

Adres

Lange Tiendeweg 80-84
2801 KK Gouda

Contact

0182-583011
 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
19:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Elke donderdag koopavond en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.

2e feestdagen, bid- en dankdagen gesloten. Tijdens schoolvakanties zijn wij 's maandags en koopavond gesloten.