blogs
12 augustus, 2021

Ook fan van Luxaflex®? Kom langs tijdens de adviesweken!

Ook fan van Luxaflex®? Kom langs tijdens de adviesweken!


Het zijn de Luxaflex® Adviesweken bij Woondecor Gouda! Dat betekent dat je naast onze service en maatwerk, ook profiteert van speciale Luxaflex® acties. Je leest er meer over in deze blog.

Als vaste klant van Woondecor Gouda ontvang je tot en met 15 september 2021 voordeel op verschillende Luxaflex® raamoplossingen. Benut deze kans en laat je adviseren door onze opgeleide adviseurs over de beste op maat gemaakte raamoplossingen voor jouw huis. Ben je direct nieuwsgierig naar de acties? Bekijk de acties online.

horizontale  jaloezieen.jpg

Lees meer in het Luxaflex® inspiratiemagazine

In ons digitale inspiratiemagazine vertellen we je meer over de mooie en innovatieve raamoplossingen van Luxaflex®. Het merk is een wereldwijd begrip en ook wij zijn fan van de prachtige praktische oplossingen van het merk, zoals de elegante houten jaloezieën of Silhouette® Shades, en de super handige Duette® en Plissé Shades. De collecties is enorm divers, in zowel materialen, trends en stijlen, maar ook in bedieningsmogelijkheden. Bovendien is iedere Luxaflex® binnenzonwering, raambekleding, hor of buitenzonwering op maat gemaakt. En dat doet het merk al 70 jaar. Een behoorlijke periode, waarin zij er alles aan hebben gedaan om raambekleding te verbeteren, mooier en slimmer te maken, passend bij de laatste trends en ontwikkelingen.

houten jaloezieen.jpg

Actie: 4e Houten of Horizontale Jaloezie kado

Houten jaloezieën zijn een warme, elegante toevoeging aan je interieur. Ga voor zichtbaar mooie nerven van het FSC®-gecertificeerde hout, kies voor een strakke grijstint of trendy kleur zoals zwart! De collectie van Luxaflex® is verkrijgbaar in verschillende houttinten. Zo is het nieuwe Supreme Woods gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout, waarbij de natuurlijke schoonheid van de nerven het hart van het design vormt. Ook in breedtes is er keuze: Houten jaloezieën zijn er in de breedtes 50 en 70 millimeter; op die manier is zelf te bepalen hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten en hoeveel privacy je wenst.

Ook in Horizontale Jaloezieën is er keuze te over. Het product waarmee het 70 jaar geleden allemaal begon en dat intussen een enorm brede collectie aan kleuren, patronen en breedtes bevat. Kom langs in onze winkel om de collectie aluminium jaloezieën te bekijken en samen met een interieuradviseur te bepalen welke oplossing het beste bij je huis past. Je ontvangt de 4e kado voor zowel Houten als Horizontale Jaloezieën. 

_C_L5120BEW.jpg

Actie: 4e Hor kado

Wil jij binnenshuis ook ongestoord genieten van frisse lucht? Laat je dan absoluut adviseren over horren, want deze zijn naast praktisch ook heel stijlvol. Insectenwerend, pollenwerend, comfortabel én sierlijk. Door de vele kleur-, structuur- en dessinmogelijkheden past een hor op maat bij elk interieur. Want wist je dat de collectie Luxaflex® Horren bestaat uit verschillende bedieningsmogelijkheden, zodat er voor ieder wat wils is? Zo zijn er plissé- en rolhordeuren, maar ook de scharnierende hordeur. En kies je tussen een rolhor, inzethor of vaste hor voor ramen. Kom langs en laat je adviseren. Tot en met 15 september 2021 ontvang je de 4e Hor kado.

De acties zijn geldig op de gehele collecties Houten- en Horizontale Jaloezieën en Horren. Vraag jouw interieuradviseur naar eventuele voorwaarden van de acties, of neem contact met ons op.