Sluiten

JASNO in de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen.

Woondecor Gouda is de JASNO specialist

Woondecor Gouda is de erkende interieurspecialist voor JASNO voor de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen. Kies voor shutters in huis en speel elke dag weer met de lichtinval! JASNO zegt niet voor niet: 'Highlight Your Home', met de producten van JASNO zorg je voor een intense beleving van elke ruimte in huis. Woondecor Gouda biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentatie van JASNO, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren we jou een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak.

Nieuwe JASNO raamdecoratie?

Er valt heel wat te kiezen bij Woondecor Gouda

Bekijk de vele mogelijkheden van JASNO. Woondecor Gouda biedt jou de meest uitgebreide collecties van JASNO in de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website van JASNO, of download de JASNO app!

 • Veel maatwerkopties

  JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Bijvoorbeeld de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn de JASNO shutters zo opvallend mooi en oersterk. Bekijk hieronder alle pluspunten van onze JASNO shutters. JASNO biedt vier opties voor de montage van shutters:. Welke je kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. We adviseren je uiteraard en meten alles vakkundig voor je op.

 • Kleur bekennen

  JASNO blinds bekennen altijd kleur. De JASNO blinds zijn er in alle kleuren van de regenboog. Je kunt kiezen voor de gelakte of de gebeitste variant. Alles kan. Een groot voordeel is ook dat de kleuren grotendeels matchen met de kleuren van de shutters. Ideaal om te combineren dus! Of ga je voor je persoonlijke kleur en maak je een keuze uit het complete palet aan kleuren?

 • Ruime keuze van Folds

  De JASNO folds zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor de semitransparante, lichtdoorlatende versie als je de folds met name wilt inzetten voor iets meer privacy. Wil je dat de folds iets meer licht tegenhouden kun je ook kiezen voor de dim-out variant. Als laatste is er nog de black-out versie die voor een gehele verduistering van je ruimte zorgt.

 • Sfeervol en vernieuwde Swings

  De verticale lamellen zijn weer terug! Sfeervol en praktisch en compleet vernieuwd! De JASNO swings zijn om en om verstelbaar wat voor een uniek 3D effect zorgt op de muur en wat daarnaast ook voor een speelse lichtinval zorgt. Kortom, kies voor een verrassende keuze in uw inrichting

Onze JASNO raamdecoratie adviseur helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Annette
Styliste

Adres

Lange Tiendeweg 80-84
2801 KK Gouda

Contact

0182-583011
 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
19:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Elke donderdag koopavond en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.

2e feestdagen, bid- en dankdagen gesloten. Tijdens schoolvakanties zijn wij 's maandags en koopavond gesloten.