WoonDecor Gouda biedt u complete ontzorging en advies omtrent uw nieuwbouwproject!

Het is een hele klus om van een nieuwbouwproject uw nieuwe thuis te maken. Er komt veel informatie op u af en het is een uitdaging om alles in goede banen te leiden. WoonDecor Gouda helpt u graag tijdens dit grote project. Wij ondersteunen waar u ...
Lees meer

Ontdek wat we voor uw nieuwbouwproject kunnen betekenen

Advies

Advies

Ideeën, trends, bestaand meubilair, nieuw meubilair, verschillende ruimtes, kleuren en materialen. Wij passen samen met u het juiste advies in uw nieuwbouwproject.

Ontzorgen

Ontzorgen

Advies in de showroom onder het genot van een kop koffie, inmeten en advies op locatie, uw vragen neerleggen bij de juiste vakmensen en vervolgens de vakbekwame uitvoering van het geheel wordt volledig door ons verzorgt.

Totaal assortiment

Totaal assortiment

Voor de aankleding van vloer, wand- en raamdecoratie hebben wij hoogwaardige materialen en merken waarmee u verzekerd bent van de beste kwaliteit en uitstraling.

Samenwerking
Samenwerking

Wij werken met heel veel vakmensen samen op het gebied van uw nieuwbouwproject. Bekijk ons Restyle magazine waarin de vakmensen hun mogelijkheden laten zien. Wij brengen u graag in contact en zorgen voor een gestroomlijnde samenwerking waardoor u zoveel mogelijk in een hand geeft.

Planning
Planning

We denken graag mee met de planning van onze werkzaamheden aansluitend op uw eigen werkzaamheden en deadlines. Ook de onderlinge planning met onze samenwerkende partijen communiceren wij graag voor u.

Klik om de afbeelding te vergroten

De mooiste collectie gordijnen in de regio Gouda, Moordrecht, Reeuwijk en Waddinxveen vind je bij Woondecor Gouda.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Woondecor Gouda jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Neem contact met ons op

Personal Information
Vereist
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Buitengewoon

Buitengewoon

Een buurt met meer groen dan steen, een charmant dorp in de stad. Een intieme, groene, bereikbare kant van Gouda. Waar buren elkaar kennen en samen genieten van het weidse uitzicht in de polder.

Zelf bouwen op eigen kavel

Zelf bouwen op eigen kavel

Heeft u uitgesproken wensen als het gaat om uw nieuwe woning? In Westergouwe-II realiseert u welstandsvrij uw droomhuis op uw zelfbouwkavel. U kunt kiezen uit diverse kavels. De keuzevrijheid gaat verder dan u denkt. Wij kunnen u adviseren vanaf het begin, zodat u een thuis krijgt waarin alles op de juiste plek staat.

Gouwse tuinen

Gouwse tuinen

Gouwse Tuinen is een groen, duurzaam en 100% gasloos plan en sluit aan op de ambitie van Westergouwe 'Weids Wonen'. Westergouwe heeft straks de uitstraling van een woonwijk met een mooie uitstraling waar elk deelgebiedje zijn of haar eigen identiteit krijgt. Wonen met een recreatiegebied aan je voeten en voorzieningen op loopafstand. Het kan in Westergouwe!

Goudse laan
Goudse laan

Groen stadsleven. Wonen omringd door natuur dichtbij het Goudse stadshart. Het woningaanbod van de Goudse Laan bestaat uit Laanwoningen, rijk aan architectuur en met oog voor detail. Er komen in totaal 9 woningen met tuinen georiënteerd op het zuidwesten. De woningen krijgen een woonoppervlak van 133 m² tot maar liefst 205 m².

Gouden Greep
Gouden Greep

Gouden Greep is gelegen in de fonkelnieuwe wijk Westergouwe. Een plek te midden van veel groen en water. Een plek waar je heerlijk zult wonen. Deze prachtige woningen onderscheiden zich door de rijke architectuur en hoogwaardige afwerking. Woningen waar duurzaam omgaan met energie voorop staat. Hier kom je écht thuis. Een Gouden Greep.