Advies op maat voor jouw nieuwbouwwoning in Waddinxveen

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken en er zijn zoveel keuzes om te maken. Het is een hele uitdaging om alles in goede banen te leiden. Het is fijn als experts je een stap op weg helpen. Woondecor Gouda is gespecialiseerd in nieuwbouwprojec...
Lees meer
Advies op maat

Advies op maat

Een ontwerp is voor iedereen persoonlijk, en daarom luisteren wij graag naar jouw wensen en ideeën. Met oog voor detail, ruimtelijk en functioneel inzicht en gevoel voor sfeer en kleur vertalen we dit graag naar een ontwerp dat bij je past en waar je gelukkig van wordt.  

Onder het genot van een kop koffie krijg je advies en kun je alle vragen neerleggen bij de juiste vakmensen. Vervolgens wordt de vakbekwame uitvoering volledig door ons verzorgd.

Hoogwaardige merken en materialen

Hoogwaardige merken en materialen

Voor de aankleding van je vloer, wand- en raamdecoratie maken we gebruik van de beste materialen en werken we samen met hoogwaardige merken. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteiten en uitstraling in jouw nieuwbouwwoning.

Samenwerking en planning

Samenwerking en planning

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. Het is fijn als experts je een stap op weg kunnen helpen. We denken graag mee met de planning van de werkzaamheden en deadlines. Ook de onderlinge planning met onze samenwerkende partijen communiceren wij graag met je voor een zo soepel mogelijke en overzichtelijke planning.

Een fijne samenwerking is van groot belang. Daarom werken wij nauw samen met vele vakmensen. 

Parkzicht, Yorkshire

Parkzicht, Yorkshire

De nieuwste woonwijk van Waddinxveen is Parkzicht Triangel, een wijk met een breed aanbod aan woningen. Het park is erg overzichtelijk, kleinschalig en bestaat overwegend uit laagbouw. Daarnaast is de wijk extra gezellig door de verschillende buurten met ieder zijn eigen karakteristieke stijl, je ziet vooral de Engelse architectuur terug. De woningen ademen luxe en sfeer door de grote ramen en door het hoge afwerkingsniveau.

Beeld via: RoosdomTijhuis

Parkzicht bouwkavels

Parkzicht bouwkavels

Parkzicht ligt aan de zuidwestkant van Waddinxveen, een levendig dorp in de Randstad en midden in het Groene hart. Er zijn veel speelgelegenheden voor de kleintjes: een podium voor openluchtoptredens, een vis- en aanlegsteiger en speelveldjes voor voetbal en badminton. In Parkzicht komen er twee royale bouwkavels beschikbaar. Deze kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen.

Beeld via: RoosdomTijhuis

Parkzicht, type Hampshire

Parkzicht, type Hampshire

In het deelgebied in Parkzicht worden zes royale stadvilla’s gebouwd, stuk voor stuk op duurzame wijze. De bouwnummers 24 en 29 zijn extra speciaal door het bijzondere accent in de zijgevel. De woningen ademen volop luxe en sfeer, dit komt onder andere door de grote raampartijen en door het hoge afwerkingsniveau. De kaveloppervlakte van het woningmodel Hampshire varieert van ongeveer 232 m2 tot en met 247 m2.

Beeld via: RoosdomTijhuis

Parkzicht, type Sutton
Parkzicht, type Sutton

In de nieuwste woonwijk van Waddinxveen worden 27 ééngezinswoningen gebouwd en verdeeld over vijf woonblokken. In diverse bouwnummers vind je een fraai accent en een dakkapel terug. De woningen staan in een chique en stijlvolle wijk.

Beeld via: RoosdomTijhuis

Parkrijk, type Topper
Parkrijk, type Topper

De architectuur van deze woningen is geïnspireerd op een Engelse landschapsstijl. Er wordt gebruik gemaakt van houten voordeuren, ramen met glasroedes en variaties in het gevelbeeld zoals puntgevels, houten veranda’s en dakkapellen. De entree bevindt zich aan de voorzijde, waar je geniet van een brede groenstrook. Bij een groot aantal bouwnummers kun je de auto op eigen parkeerterrein plaatsen aan de tuinzijde.

Beeld via: Nieuwbouw Park Triangel

Parkrijk, type Parelduiker
Parkrijk, type Parelduiker

In Parkrijk wordt een ruim opgezette en groene wijk gebouwd met energie neutrale woningen in verschillende typen. Deze woningen zijn geïnspireerd op een Engelse landschapsstijl. Er is gebruikt van een warme steenkleur, houten deuren, dakkapellen en ramen met glasroedes. Bij een groot aantal bouwnummers kun je de auto op eigen terrein parkeren.

Beeld via: Nieuwbouw Parkrijk Triangel

Parkrijk, type Zwaan
Parkrijk, type Zwaan

Waan je door een overvloed aan groen en ervaar de romantische elementen van het Engelse en dorpse leven. Dit type woningen zijn ruime 2 onder 1 kapwoningen die staan op een schitterende plek in Parkrijk. Geniet van een tuin op het zuidwesten en openslaande deuren aan de voorzijde.

Beeld via: Nieuwbouw park Triangel 

Parkrijk, type Aalscholver
Parkrijk, type Aalscholver

Deze 2 onder 1 kapwoningen in Parkrijk zijn geïnspireerd op de Engelse landschapsstijl. Er is gebruik gemaakt van warme kleuren metselwerk, wisselende geveldetails en openslaande deuren naar de zonnige tuin op het zuidoosten. De woonoppervlakte van type Aalscholver heeft een woonoppervlakte van zo’n 139 tot 155 m2.

Beeld via: Nieuwbouw park Triangel

Parkrijk, type Ijsvogel
Parkrijk, type Ijsvogel

Wil je uniek wonen? Deze ruime kavels van maar liefst 180 m2 woonoppervlakte bieden een gunstige zonligging en staan op de vier mooiste hoeken van het plan. De woningen hebben een fraaie architectuur in Engelse landschapsstijl met openslaande deuren naar de zonnige tuin. Parkeren doe je op je eigen terrein, er is plek voor maar liefst twee auto’s.

Beeld via: Nieuwbouw park Triangel 

Wonen in het park
Wonen in het park

Ga een zonnige toekomst tegemoet in het levendige park van Waddinxveen en geniet van al het groen om je heen. In het park worden 50 moderne, duurzame appartementen gebouwd. Deze zijn ruim opgezet en voorzien van een mooi terras of balkon. Vier daarvan zijn penthouses. Overal in de wijk is de romantische Engelse bouwstijl terug te zien in de architectuur én vind je in de directe omgeving een breed aanbod aan voorzieningen. Op loop- en fietsafstand zijn winkels, scholen, sportverenigingen, horeca en natuurgebieden te vinden.

Beeld via: Wonen in het park Waddinxveen

Klik om de afbeelding te vergroten

Advies op maat voor jouw nieuwbouwwoning bij Woondecor Gouda.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Woondecor Gouda jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Neem contact met ons op

Personal Information
Vereist
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid