Advies op maat voor jouw nieuwbouwwoning in Westergouwe

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken en er zijn zoveel keuzes om te maken. Het is een hele uitdaging om alles in goede banen te leiden. Het is fijn als experts je een stap op weg helpen. Woondecor Gouda is gespecialiseerd in nieuwbouwprojec...
Lees meer
Advies op maat

Advies op maat

Een ontwerp is voor iedereen persoonlijk, en daarom luisteren wij graag naar jouw wensen en ideeën. Met oog voor detail, ruimtelijk en functioneel inzicht en gevoel voor sfeer en kleur vertalen we dit graag naar een ontwerp dat bij je past en waar je gelukkig van wordt.  

Onder het genot van een kop koffie krijg je advies en kun je alle vragen neerleggen bij de juiste vakmensen. Vervolgens wordt de vakbekwame uitvoering volledig door ons verzorgd.

Hoogwaardige merken en materialen

Hoogwaardige merken en materialen

Voor de aankleding van je vloer, wand- en raamdecoratie maken we gebruik van de beste materialen en werken we samen met hoogwaardige merken. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteiten en uitstraling in jouw nieuwbouwwoning.

Samenwerking en planning

Samenwerking en planning

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. Het is fijn als experts je een stap op weg kunnen helpen. We denken graag mee met de planning van de werkzaamheden en deadlines. Ook de onderlinge planning met onze samenwerkende partijen communiceren wij graag met je voor een zo soepel mogelijke en overzichtelijke planning.

Een fijne samenwerking is van groot belang. Daarom werken wij nauw samen met vele vakmensen. 

Gouden Greep

Gouden Greep

De Gouden Greep is gelegen in de nieuwe wijk Westergouwe. Een wijk midden in het groen en water. Een plek waar je tot rust zult komen en heerlijk wonen kan. Deze prachtige woningen onderscheiden zich door de rijke architectuur en hoogwaardige afwerking. Woningen waar duurzaam omgaan met energie voorop staat. Hier kom je écht thuis. Een Gouden Greep.

Beeld via: Gouden Greep Westergouwe

Buitenstuk

Buitenstuk

Westergauwe krijgt de uitstraling van een woonwijk waar elk deelgebied zijn of haar eigen identiteit krijgt. Wonen met een recreatiegebied aan je voeten en de voorzieningen op een loopafstand.

Beeld via: Buitenstuk Westergouwe

De Kolk

De Kolk

De kolk is een nieuwe woonomgeving waar mensen zich gezond, gelukkig en verbonden zullen voelen, nu en in de toekomst. Bij de ontwikkeling van deze buurt, met diverse type woningen, besteden ze daarom extra aandacht aan onderwerpen zoals veiligheid, ecologie een sociale interactie.

Beeld via: De Kolk Westergouwe

Gouwse Tuinen
Gouwse Tuinen

Gouwse Tuinen is een groen, duurzaam en 100% gasloos plan en sluit aan op de ambitie van Westergouwe 'Weids Wonen'. Westergouwe heeft straks de uitstraling van een woonwijk met een mooie uitstraling waar elk deelgebiedje zijn of haar eigen identiteit krijgt. Wonen met een recreatiegebied aan je voeten en voorzieningen op loopafstand. Het kan in Westergouwe!

Beeld via: Gouwse Tuinen Westergouwe

Zelf bouwen Westergouwe III
Zelf bouwen Westergouwe III

Heeft u uitgesproken wensen als het gaat om uw nieuwe woning? In Westergouwe-II realiseert u welstandsvrij uw droomhuis op uw zelfbouwkavel. U kunt kiezen uit diverse kavels. De keuzevrijheid gaat verder dan u denkt. Wij kunnen u adviseren vanaf het begin, zodat u een thuis krijgt waarin alles op de juiste plek staat.

Beeld via: Zelf bouwen Westergouwe III

Klik om de afbeelding te vergroten

Advies op maat voor jouw nieuwbouwwoning bij Woondecor Gouda.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Woondecor Gouda jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Neem contact met ons op

Personal Information
Vereist
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid.