Gratis interieuradvies voor jouw nieuwbouwwoning bij Woondecor Gouda

Heb je een nieuwbouwproject op het oog? Leuk! Er is veel (technisch) werk waarmee je wordt overladen: welke kleur komt er op de muur en welke raamdecoratie past het beste bij jouw woonstijl? Wij helpen je graag bij deze vragen, maar ook met advies ov...
Lees meer

Technisch interieuradvies van A tot Z voor jouw nieuwbouwhuisGroen Staet
Groen Staet

Binnenkort schittert in de Goudse Wijk Oosterwei een unieke eyecatcher. Dit luxe maar ook duurzame woongebouw op de hoek van de Sportlaan en de Bernadottelaan zal iedereen verbazen.

Gebouwd naar de nieuwste normeringen, niets meer op gas, een comfortabele warmtepomp, die in de zomer het huis koelt en warm houdt in voor- en najaar en de winterperiode. Benieuwd wat voor vloer geschikt is of heb je nog geen idee wat er voor raamdecoratie geschikt is? Wij helpen je graag! De verkoop is vanaf half oktober 2021 gestart.

Meer informatie: groenstaet.nl

Carré van Westergouwe

Carré van Westergouwe

Het Carré van Westergouwe is een buurt waar, water, groen en stadse sferen samenkomen. Een wijk met karakter en een creatieve twist.

Zoals de naam al aangeeft: de woningen worden in een carrévormig blok opgezet. Vier zijden worden gevormd door 17 kadewoningen, 20 parkwoningen, 10 stadswoningen en 28 appartementen, elk met een unieke uitstraling. De overeenkomst tussen deze woningen? De tuinzijde die grenst aan de besloten binnenruimte van het carré. In totaal telt het Carré van Westergouwe 75 woningen.

Meer informatie: bpdinwestergouwe.nl/het-carre-van-westergouwe

 

Gouda-Oost • Van Heuven Goedhartsingel - 2-laags woning met langskap

Gouda-Oost • Van Heuven Goedhartsingel - 2-laags woning met langskap

Langs de Van Heuven Goedhartsingel loopt water met een groen plantsoen. Een fijne lichte woonkamer met een open keuken. Je hebt mooi zicht op de tuin door de grote ramen. Woondecor adviseert je graag voor geschikte raamdecoratie, kies je liever voor gordijnen of gaat je voorkeur uit naar jaloezieën?

Iedereen heeft ook een voortuin, zodat je altijd wel een plek in de zon of schaduw vindt. Wist je ook dat Woondecor Gouda buitenzonwering verzorgd?

Aan de voorkant van het huis komt de keuken. Op de 1e verdieping zijn de badkamer en 3 slaapkamers waarvan 1 met openslaande deuren en Frans balkon. Fijn voor wanneer je bij het water woont om te kiezen voor goede insectenwering. Woondecor helpt je daar graag bij. De zolder is een optioneel indeelbare ruimte. Al een idee wat voor vloer je voor de zolder wilt kiezen? De hoekwoningen hebben extra ramen en openslaande deuren in de zijgevel.

 

Gouda Oost • Het Middengebied - 2-laags woning
Gouda Oost • Het Middengebied - 2-laags woning

De ramen in de woonkamer lopen van vloer tot plafond waardoor je lekker vrij uitkijkt. De achtertuinen van deze woningen liggen op het noorden, dat kan heerlijk zijn als je tijdens een warme zomer verkoeling zoekt maar kan ook een uitdaging zijn om de juiste kleuren te kiezen voor de vloer op de muur en de raambekleding. Bij Woondecor Gouda helpen we je daar graag mee.

Gouda Oost • Het Middengebied - 3-laags woning
Gouda Oost • Het Middengebied - 3-laags woning

Het fijne aan de 3-laags woning in het Middengebied is de ruimte. Geen schuin dak, dus ook de 2e verdieping is volledig te gebruiken. De hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel, zowel op de begane grond als op de verdieping. Extra licht en zicht!

De woonkamer is tuingericht en heeft grote ramen. Aan de voorzijde zit de keuken. Via het raam dat bij diverse woningen reikt van vloer tot plafond kijk je superleuk uit op de voortuin en de straat. Maar wil je niet teveel inkijk en ook je privacy waarborgen? Bij Woondecor Gouda adviseren we je graag voor geschikte raamdecoratie. Weleens van een Duette gehoord?

Op de 1e verdieping bevinden zich de badkamer en 3 slaapkamers. Op de 2e verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers. Diverse slaapkamers hebben openslaande deuren met Frans balkon waar het in de zomerperiode erg fijn kan zijn om beschermt te worden tegen insecten. Voor plisse-hordeuren ben je bij ons ook aan het goede adres!

Meer informatie: aangenaamgoudaoost.nl

De verwachting is dat de gehele buurt medio 2024 klaar is.

Wonen van loon
Wonen van loon

Wonen van Loon is een nieuwbouwproject in de gezellige en groene Goudse wijk Bloemendaal. Op de locatie waar het autobedrijf Van Loon actief was brengt Wonen van Loon nieuw leven in de brouwerij met de bouw van 172 appartementen.

Elk appartement heeft een mooie, ruime buitenruimte waarvan de appartementen op een hogere etage uitzicht hebben over het centrum van Gouda of de Reeuwijkse Plassen. Prognose van oplevering is medio 2025

Meer informatie: wonenvanloon.nl

 

Wonen in Goud
Wonen in Goud

Wonen in Goud is één van de meest bijzondere nieuwbouwontwikkeling die Gouda ooit heeft gekend. Vlakbij het prachtige historische centrum en NS intercitystation wordt een project gerealiseerd met meer dan 200 woningen en diverse gemeenschappelijke ruimten.


In Wonen in Goud worden 113 koopwoningen gerealiseerd. De afmetingen van de woningen variëren van circa 56m2 tot maar liefst 180m2. Er zijn 2-kamer woningen, 3-kamer woningen tot wel 6-kamer maisonnettewoningen. Er zijn benedenwoningen, penthouses op de 21e etage en woon/werk eenheden met goede zichtlocatie. Het overdekte parkeren is uitstekend geregeld in de onderbouw.

Naast een grote variëteit aan woningen krijgt het project unieke gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Denk aan een fitnessruimte, werkruimtes, een gezamenlijke woonkamer met bar, een logeerkamer voor gasten, een bibliotheek en een gemeenschappelijke tuin. Allerlei ontmoetingsruimtes om verbindingen te leggen tussen de bewoners. We adviseren je graag bij de keuzes in vloeren, wand en raambekleding.

De prognose van de oplevering is in het 3e kwartaal van 2025.

Meer informatie: woneningoud.nl

Westergouwe - Gouden Greep
Westergouwe - Gouden Greep

De Gouden Greep is gelegen in de nieuwe wijk Westergouwe. Een wijk midden in het groen en water. Een plek waar je tot rust zult komen en heerlijk wonen kan. Deze prachtige woningen onderscheiden zich door de rijke architectuur en hoogwaardige afwerking. Woningen waar duurzaam omgaan met energie voorop staat. Hier kom je écht thuis. Een Gouden Greep.

Beeld via: Gouden Greep Westergouwe

Westergouwe - Buitenstuk
Westergouwe - Buitenstuk

Westergauwe krijgt de uitstraling van een woonwijk waar elk deelgebied zijn of haar eigen identiteit krijgt. Wonen met een recreatiegebied aan je voeten en de voorzieningen op een loopafstand.

Beeld via: Buitenstuk Westergouwe

Westergouwe - De Kolk
Westergouwe - De Kolk

De Kolk is een nieuwe woonomgeving waar mensen zich gezond, gelukkig en verbonden zullen voelen, nu en in de toekomst. Bij de ontwikkeling van deze buurt, met diverse type woningen, besteden ze daarom extra aandacht aan onderwerpen zoals veiligheid, ecologie een sociale interactie.

Beeld via: De Kolk Westergouwe

Westergouwe - Gouwse Tuinen
Westergouwe - Gouwse Tuinen

Gouwse Tuinen is een groen, duurzaam en 100% gasloos plan en sluit aan op de ambitie van Westergouwe 'Weids Wonen'. Westergouwe heeft straks de uitstraling van een woonwijk met een mooie uitstraling waar elk deelgebiedje zijn of haar eigen identiteit krijgt. Wonen met een recreatiegebied aan je voeten en voorzieningen op loopafstand. Het kan in Westergouwe!

Beeld via: Gouwse Tuinen Westergouwe

Westergouwe - zelf bouwen
Westergouwe - zelf bouwen

Heeft u uitgesproken wensen als het gaat om uw nieuwe woning? In Westergouwe-II realiseert u welstandsvrij uw droomhuis op uw zelfbouwkavel. U kunt kiezen uit diverse kavels. De keuzevrijheid gaat verder dan u denkt. Wij kunnen u adviseren vanaf het begin, zodat u een thuis krijgt waarin alles op de juiste plek staat.

Beeld via: Zelf bouwen Westergouwe III

Waddinxveen Parkzicht Yorkshire
Waddinxveen Parkzicht Yorkshire

De nieuwste woonwijk van Waddinxveen is Parkzicht Triangel, een wijk met een breed aanbod aan woningen. Het park is erg overzichtelijk, kleinschalig en bestaat overwegend uit laagbouw. Daarnaast is de wijk extra gezellig door de verschillende buurten met ieder zijn eigen karakteristieke stijl, je ziet vooral de Engelse architectuur terug. De woningen ademen luxe en sfeer door de grote ramen en door het hoge afwerkingsniveau.

Beeld via: RoosdomTijhuis

Waddinxveen Parkzicht bouwkavels
Waddinxveen Parkzicht bouwkavels

Parkzicht ligt aan de zuidwestkant van Waddinxveen, een levendig dorp in de Randstad en midden in het Groene hart. Er zijn veel speelgelegenheden voor de kleintjes: een podium voor openluchtoptredens, een vis- en aanlegsteiger en speelveldjes voor voetbal en badminton. In Parkzicht komen er twee royale bouwkavels beschikbaar. Deze kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen.

Beeld via: RoosdomTijhuis

Waddinxveen Parkzicht Hampshire
Waddinxveen Parkzicht Hampshire

In het deelgebied in Parkzicht worden zes royale stadvilla’s gebouwd, stuk voor stuk op duurzame wijze. De bouwnummers 24 en 29 zijn extra speciaal door het bijzondere accent in de zijgevel. De woningen ademen volop luxe en sfeer, dit komt onder andere door de grote raampartijen en door het hoge afwerkingsniveau. De kaveloppervlakte van het woningmodel Hampshire varieert van ongeveer 232 m2 tot en met 247 m2.

Beeld via: RoosdomTijhuis

Waddinxveen Parkzicht Sutton
Waddinxveen Parkzicht Sutton

In de nieuwste woonwijk van Waddinxveen worden 27 ééngezinswoningen gebouwd en verdeeld over vijf woonblokken. In diverse bouwnummers vind je een fraai accent en een dakkapel terug. De woningen staan in een chique en stijlvolle wijk.

Beeld via: RoosdomTijhuis

Waddinxveen Parkrijk Topper
Waddinxveen Parkrijk Topper

De architectuur van deze woningen is geïnspireerd op een Engelse landschapsstijl. Er wordt gebruik gemaakt van houten voordeuren, ramen met glasroedes en variaties in het gevelbeeld zoals puntgevels, houten veranda’s en dakkapellen. De entree bevindt zich aan de voorzijde, waar je geniet van een brede groenstrook. Bij een groot aantal bouwnummers kun je de auto op eigen parkeerterrein plaatsen aan de tuinzijde.

Beeld via: Nieuwbouw Park Triangel

Waddinxveen - Parkrijk Parelduiker
Waddinxveen - Parkrijk Parelduiker

In Parkrijk wordt een ruim opgezette en groene wijk gebouwd met energie neutrale woningen in verschillende typen. Deze woningen zijn geïnspireerd op een Engelse landschapsstijl. Er is gebruikt van een warme steenkleur, houten deuren, dakkapellen en ramen met glasroedes. Bij een groot aantal bouwnummers kun je de auto op eigen terrein parkeren.

Beeld via: Nieuwbouw Parkrijk Triangel

Waddinxveen - Parkrijk Zwaan
Waddinxveen - Parkrijk Zwaan

Waan je door een overvloed aan groen en ervaar de romantische elementen van het Engelse en dorpse leven. Dit type woningen zijn ruime 2 onder 1 kapwoningen die staan op een schitterende plek in Parkrijk. Geniet van een tuin op het zuidwesten en openslaande deuren aan de voorzijde.

Beeld via: Nieuwbouw park Triangel 

Waddinxveen - Parkrijk Aalschover
Waddinxveen - Parkrijk Aalschover

Deze 2 onder 1 kapwoningen in Parkrijk zijn geïnspireerd op de Engelse landschapsstijl. Er is gebruik gemaakt van warme kleuren metselwerk, wisselende geveldetails en openslaande deuren naar de zonnige tuin op het zuidoosten. De woonoppervlakte van type Aalscholver heeft een woonoppervlakte van zo’n 139 tot 155 m2.

Beeld via: Nieuwbouw park Triangel

Waddinxveen - Parkrijk ijsvogel
Waddinxveen - Parkrijk ijsvogel

Wil je uniek wonen? Deze ruime kavels van maar liefst 180 m2 woonoppervlakte bieden een gunstige zonligging en staan op de vier mooiste hoeken van het plan. De woningen hebben een fraaie architectuur in Engelse landschapsstijl met openslaande deuren naar de zonnige tuin. Parkeren doe je op je eigen terrein, er is plek voor maar liefst twee auto’s.

Beeld via: Nieuwbouw park Triangel 

Wonen in het park
Wonen in het park

Ga een zonnige toekomst tegemoet in het levendige park van Waddinxveen en geniet van al het groen om je heen. In het park worden 50 moderne, duurzame appartementen gebouwd. Deze zijn ruim opgezet en voorzien van een mooi terras of balkon. Vier daarvan zijn penthouses. Overal in de wijk is de romantische Engelse bouwstijl terug te zien in de architectuur én vind je in de directe omgeving een breed aanbod aan voorzieningen. Op loop- en fietsafstand zijn winkels, scholen, sportverenigingen, horeca en natuurgebieden te vinden.

Beeld via: Wonen in het park WaddinxveenNeem contact met ons op

Personal Information
Vereist
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid.