Gratis interieuradvies voor jouw nieuwbouwwoning bij Woondecor Gouda

Heb je een nieuwbouwproject op het oog? Leuk! Er is veel (technisch) werk waarmee je wordt overladen: welke kleur komt er op de muur en welke raamdecoratie past het beste bij jouw woonstijl? Wij helpen je graag bij deze vragen, maar ook met advies ov...
Lees meer

Technisch interieuradvies van A tot Z voor jouw nieuwbouwhuisGroen Staet
Groen Staet

Binnenkort schittert in de Goudse Wijk Oosterwei een unieke eyecatcher. Dit luxe maar ook duurzame woongebouw op de hoek van de Sportlaan en de Bernadottelaan zal iedereen verbazen.

Gebouwd naar de nieuwste normeringen, niets meer op gas, een comfortabele warmtepomp, die in de zomer het huis koelt en warm houdt in voor- en najaar en de winterperiode. Benieuwd wat voor vloer geschikt is of heb je nog geen idee wat er voor raamdecoratie geschikt is? Wij helpen je graag! De verkoop is vanaf half oktober 2021 gestart.

Meer informatie: groenstaet.nl

Carré van Westergouwe

Carré van Westergouwe

Het Carré van Westergouwe is een buurt waar, water, groen en stadse sferen samenkomen. Een wijk met karakter en een creatieve twist.

Zoals de naam al aangeeft: de woningen worden in een carrévormig blok opgezet. Vier zijden worden gevormd door 17 kadewoningen, 20 parkwoningen, 10 stadswoningen en 28 appartementen, elk met een unieke uitstraling. De overeenkomst tussen deze woningen? De tuinzijde die grenst aan de besloten binnenruimte van het carré. In totaal telt het Carré van Westergouwe 75 woningen.

Meer informatie: bpdinwestergouwe.nl/het-carre-van-westergouwe

 

Gouda-Oost • Van Heuven Goedhartsingel - 2-laags woning met langskap

Gouda-Oost • Van Heuven Goedhartsingel - 2-laags woning met langskap

Langs de Van Heuven Goedhartsingel loopt water met een groen plantsoen. Een fijne lichte woonkamer met een open keuken. Je hebt mooi zicht op de tuin door de grote ramen. Woondecor adviseert je graag voor geschikte raamdecoratie, kies je liever voor gordijnen of gaat je voorkeur uit naar jaloezieën?

Iedereen heeft ook een voortuin, zodat je altijd wel een plek in de zon of schaduw vindt. Wist je ook dat Woondecor Gouda buitenzonwering verzorgd?

Aan de voorkant van het huis komt de keuken. Op de 1e verdieping zijn de badkamer en 3 slaapkamers waarvan 1 met openslaande deuren en Frans balkon. Fijn voor wanneer je bij het water woont om te kiezen voor goede insectenwering. Woondecor helpt je daar graag bij. De zolder is een optioneel indeelbare ruimte. Al een idee wat voor vloer je voor de zolder wilt kiezen? De hoekwoningen hebben extra ramen en openslaande deuren in de zijgevel.

 

Gouda Oost • Het Middengebied - 2-laags woning
Gouda Oost • Het Middengebied - 2-laags woning

De ramen in de woonkamer lopen van vloer tot plafond waardoor je lekker vrij uitkijkt. De achtertuinen van deze woningen liggen op het noorden, dat kan heerlijk zijn als je tijdens een warme zomer verkoeling zoekt maar kan ook een uitdaging zijn om de juiste kleuren te kiezen voor de vloer op de muur en de raambekleding. Bij Woondecor Gouda helpen we je daar graag mee.

Gouda Oost • Het Middengebied - 3-laags woning
Gouda Oost • Het Middengebied - 3-laags woning

Het fijne aan de 3-laags woning in het Middengebied is de ruimte. Geen schuin dak, dus ook de 2e verdieping is volledig te gebruiken. De hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel, zowel op de begane grond als op de verdieping. Extra licht en zicht!

De woonkamer is tuingericht en heeft grote ramen. Aan de voorzijde zit de keuken. Via het raam dat bij diverse woningen reikt van vloer tot plafond kijk je superleuk uit op de voortuin en de straat. Maar wil je niet teveel inkijk en ook je privacy waarborgen? Bij Woondecor Gouda adviseren we je graag voor geschikte raamdecoratie. Weleens van een Duette gehoord?

Op de 1e verdieping bevinden zich de badkamer en 3 slaapkamers. Op de 2e verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers. Diverse slaapkamers hebben openslaande deuren met Frans balkon waar het in de zomerperiode erg fijn kan zijn om beschermt te worden tegen insecten. Voor plisse-hordeuren ben je bij ons ook aan het goede adres!

Meer informatie: aangenaamgoudaoost.nl

De verwachting is dat de gehele buurt medio 2024 klaar is.

Wonen van loon
Wonen van loon

Wonen van Loon is een nieuwbouwproject in de gezellige en groene Goudse wijk Bloemendaal. Op de locatie waar het autobedrijf Van Loon actief was brengt Wonen van Loon nieuw leven in de brouwerij met de bouw van 172 appartementen.

Elk appartement heeft een mooie, ruime buitenruimte waarvan de appartementen op een hogere etage uitzicht hebben over het centrum van Gouda of de Reeuwijkse Plassen. Prognose van oplevering is medio 2025

Meer informatie: wonenvanloon.nl

 

Wonen in Goud
Wonen in Goud

Wonen in Goud is één van de meest bijzondere nieuwbouwontwikkeling die Gouda ooit heeft gekend. Vlakbij het prachtige historische centrum en NS intercitystation wordt een project gerealiseerd met meer dan 200 woningen en diverse gemeenschappelijke ruimten.


In Wonen in Goud worden 113 koopwoningen gerealiseerd. De afmetingen van de woningen variëren van circa 56m2 tot maar liefst 180m2. Er zijn 2-kamer woningen, 3-kamer woningen tot wel 6-kamer maisonnettewoningen. Er zijn benedenwoningen, penthouses op de 21e etage en woon/werk eenheden met goede zichtlocatie. Het overdekte parkeren is uitstekend geregeld in de onderbouw.

Naast een grote variëteit aan woningen krijgt het project unieke gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Denk aan een fitnessruimte, werkruimtes, een gezamenlijke woonkamer met bar, een logeerkamer voor gasten, een bibliotheek en een gemeenschappelijke tuin. Allerlei ontmoetingsruimtes om verbindingen te leggen tussen de bewoners. We adviseren je graag bij de keuzes in vloeren, wand en raambekleding.

De prognose van de oplevering is in het 3e kwartaal van 2025.

Meer informatie: woneningoud.nl

Westergouwe - De Kolk
Westergouwe - De Kolk

De Kolk is een nieuwe woonomgeving waar mensen zich gezond, gelukkig en verbonden zullen voelen, nu en in de toekomst. Bij de ontwikkeling van deze buurt, met diverse type woningen, besteden ze daarom extra aandacht aan onderwerpen zoals veiligheid, ecologie een sociale interactie.

Beeld via: De Kolk Westergouwe

Westergouwe - zelf bouwen
Westergouwe - zelf bouwen

Heeft u uitgesproken wensen als het gaat om uw nieuwe woning? In Westergouwe-II realiseert u welstandsvrij uw droomhuis op uw zelfbouwkavel. U kunt kiezen uit diverse kavels. De keuzevrijheid gaat verder dan u denkt. Wij kunnen u adviseren vanaf het begin, zodat u een thuis krijgt waarin alles op de juiste plek staat.

Beeld via: Zelf bouwen Westergouwe III

Waddinxveen Parkrijk Topper
Waddinxveen Parkrijk Topper

De architectuur van deze woningen is geïnspireerd op een Engelse landschapsstijl. Er wordt gebruik gemaakt van houten voordeuren, ramen met glasroedes en variaties in het gevelbeeld zoals puntgevels, houten veranda’s en dakkapellen. De entree bevindt zich aan de voorzijde, waar je geniet van een brede groenstrook. Bij een groot aantal bouwnummers kun je de auto op eigen parkeerterrein plaatsen aan de tuinzijde.

Beeld via: Nieuwbouw Park Triangel

Waddinxveen - Parkrijk Parelduiker
Waddinxveen - Parkrijk Parelduiker

In Parkrijk wordt een ruim opgezette en groene wijk gebouwd met energie neutrale woningen in verschillende typen. Deze woningen zijn geïnspireerd op een Engelse landschapsstijl. Er is gebruikt van een warme steenkleur, houten deuren, dakkapellen en ramen met glasroedes. Bij een groot aantal bouwnummers kun je de auto op eigen terrein parkeren.

Beeld via: Nieuwbouw Parkrijk Triangel

Waddinxveen - Parkrijk Zwaan
Waddinxveen - Parkrijk Zwaan

Waan je door een overvloed aan groen en ervaar de romantische elementen van het Engelse en dorpse leven. Dit type woningen zijn ruime 2 onder 1 kapwoningen die staan op een schitterende plek in Parkrijk. Geniet van een tuin op het zuidwesten en openslaande deuren aan de voorzijde.

Beeld via: Nieuwbouw park Triangel 

Waddinxveen - Parkrijk Aalschover
Waddinxveen - Parkrijk Aalschover

Deze 2 onder 1 kapwoningen in Parkrijk zijn geïnspireerd op de Engelse landschapsstijl. Er is gebruik gemaakt van warme kleuren metselwerk, wisselende geveldetails en openslaande deuren naar de zonnige tuin op het zuidoosten. De woonoppervlakte van type Aalscholver heeft een woonoppervlakte van zo’n 139 tot 155 m2.

Beeld via: Nieuwbouw park Triangel

Waddinxveen - Parkrijk ijsvogel
Waddinxveen - Parkrijk ijsvogel

Wil je uniek wonen? Deze ruime kavels van maar liefst 180 m2 woonoppervlakte bieden een gunstige zonligging en staan op de vier mooiste hoeken van het plan. De woningen hebben een fraaie architectuur in Engelse landschapsstijl met openslaande deuren naar de zonnige tuin. Parkeren doe je op je eigen terrein, er is plek voor maar liefst twee auto’s.

Beeld via: Nieuwbouw park Triangel 

Eilandwonen Westergouwe
Eilandwonen Westergouwe

Zwemmen, suppen, bootje varen of schaatsen in de winter… Het kan straks allemaal vanuit je achtertuin. Eilandwonen ligt op het tweede eiland van Westergouwe en bestaat uit 24 royale eengezinswoningen en 10 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen.

De 24 eengezinswoningen hebben allemaal een tuin aan het water. Zo geniet je niet alleen van alle recreatiemogelijkheden die het water biedt, maar ook van een prachtig uitzicht. Kies je voor de vlonder dan stap je nog makkelijker zo op je sup of neem je een verfrissende duik. De woningen zijn ca. 135 m2 en zijn standaard voorzien van een heerlijke lichte woonkamer, 5 slaapkamers en sanitair!

Op zoek naar nog meer ruimte? Wat dacht je van een twee-onder-een-kapwoning van ongeveer 154 m2 met een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een zeer ruime zolderetage die je naar eigen smaak kan indelen. Een extra grote living? Geen probleem! Naast de uitbouwmogelijkheden, kan je ook een gedeelte van de garage bij de woning betrekken, waardoor de woning bijna 8 meter breed wordt. Zo creëer je extra ruimte voor de XL-eettafel, een aparte tv-hoek of een speelkamer voor de kinderen. Aan jou de keuze!

Klein Gouda
Klein Gouda

Verwachte start verkoop juli 2023

In Klein Gouda, gelegen in de nieuwbouwwijk Westergouwe ten westen van Gouda, realiseren we 45 rijwoningen in een architectuur geïnspireerd op de historische stijlkenmerken uit de oude binnenstad van Gouda. Er is daardoor veel te zien. Karakteristieke klok- en tuitgevels, afwisseling in daken, Delftse stoepen, opvallende hoekaccenten zoals een toren met klok, metselwerkdetails en gevarieerde tinten bakstenen. Vólop sfeer dus. Alsof je in het centrum van Gouda woont. En tóch stap je vanaf je voordeur in het gras. Even de benen strekken op een thuiswerkdag of op een zondagochtend met je kids? Een deel van de woningen grenst aan een stadspark. Fijn hè!

Betaalbaar én van alle gemakken voorzien
Het moge duidelijk zijn dat je in Klein Gouda niet snel uitgekeken raakt. De karakteristieke architectuur van de binnenstad, de openbare groene ruimte en ontmoetingen vormden de inspiratiebron voor de vier unieke woonblokken. Met parkachtige groenstroken aan de buitenrand en een stadsparkje waar twee blokken aan grenzen. Er is bijzondere aandacht voor betaalbare woningen en ze zijn ook nog eens van alle gemakken voorzien. Hier heb je keuze tussen hoek- en tussenwoningen van circa 104 tot 128 m2 met openslaande deur(en) naar een héérlijke achtertuin, 3 of 4 slaapkamers en de woningen zijn energieneutraal.

Op de toekomst voorbereid
Niet alleen groen van buiten, óók van binnen. (Zon)licht in de woningen én een schoon binnenklimaat zijn belangrijke pijlers binnen het ontwerp van Klein Gouda. De woningen worden hoogwaardig geïsoleerd, uitgerust met zonnepanelen voor duurzame energieopwekking en er wordt een warmtepomp toegepast voor een gezond binnenklimaat. Door onder meer deze maatregelen zijn de woningen in Klein Gouda duurzame energieneutrale woningen. Je leest het: hier woon je helemaal klaar voor de toekomst!

Meer informatie: www.bpdinwestergouwe.nl

Westergouwe Parkwonen
Westergouwe Parkwonen

In totaal komt er in Parkwonen een mix van 30 eengezinswoningen in 4 verschillende woningtypes. Onderling verschillen de types ook weer in nuance of ligging van elkaar. Er zijn tussenwoningen en hoekwoningen van 3.60 meter, 5.10 meter, 5.40 meter of 6.00 meter breed. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 89 tot 155 m². Er zijn woningen die standaard zijn uitgebouwd aan de achterzijde en optioneel geven we je die mogelijkheid op de andere plekken ook. Voor welk huis je ook kiest, altijd is de woning duurzaam en gasloos en is de basiswoning voorzien met een Beng 2=0.

Iedereen heeft een heerlijke voor- en achtertuin. De voortuin heeft een betonnen bankje als ‘erfafscheiding’ en de achtertuin is voorzien van een ultiem duurzame berging met groen dak, regenwateropvangsysteem en opklimmend groen. In het groene hof achter de tuinen is voor iedereen een privéparkeerplaats gereserveerd.

Meer informatie: www.bpdinwestergouwe.nl

Westergouwe Westerhof
Westergouwe Westerhof

Door de enorme variatie in aanbod wonen in Westerhof straks stellen, singles en gezinnen. Jong en oud. Lekker gemixt en dat zorgt weer voor een fijne dynamiek. Westerhof bestaat uit 54 appartementen en 30 eengezinswoningen die rondom een gezamenlijk binnenterrein liggen. Er zijn eengezinswoningen met een plat dak en woningen met kap. De steenkleuren wisselen, de gevels verspringen en als je goed kijkt zie je allerlei speelse details in het metselwerk. Sommige typen hebben een tuitgevel en springen er extra uit door de donkere steenkleur en er zijn woningen met een dakkapel. Doordat de woningen ook nog eens in breedte en ligging verschillen, heb je echt wat te kiezen.

Meer informatie: www.bpdinwestergouwe.nl

Windsor Park
Windsor Park

Dit project heet Windsor Park. Dit project bestaat uit diverse woningtypen welke uitgevoerd worden in de typisch Engelse Tudor architectuur. Aan de buitenzijde van het plan komen 5 moderne geschakelde villa’s welke uitkijken over de groene zone. Bekijk nu alvast de eerste impressie van deze fase.

Meer informatie: www.bpdinwestergouwe.nlNeem contact met ons op

Personal Information
Vereist
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid